Vill du starta egen crossfitbox?

Nu kan du starta ett eget Factor Functional Gym. Ett beprövat, lönsamt koncept för att driva crossfitbox.

Vi ser en explosionsartad framtid för crossfit/funktionell träning och vill tillsammans
med dig utveckla ett vinnande koncept på din ort.

Planera och starta en crossfitbox

Vi har lång erfarenhet och stor kompetens av träningsbranschen. Vi har utvecklat och konceptualiserat Factor Functional Gym till att vara ett lönsamt och framgångsrikt affärskoncept. Ambitionen att växa på den nordiska marknaden och vill tillsammans med dig vara marknadsledande inom crossfit/funktionell träning i Sverige.

Vill du starta en egen Box?

Factor Functional Gym tror på den egna företagaren och entreprenörskapet och har valt att etablera sig genom licens. Som licensierad får du hjälp med utbildningar, affärssystem, support och marknadsföring – du får helt enkelt den support och det stöd du behöver för att framgångsrikt äga och driva din egen Factor box. Licensen innebär ensamrätt inom ett marknadsområde.

Vi hjälper dig med bl.a

· Bra och rätt utrustning med lösningar som skräddarsys.
· Färdig affärsplan
· Bygga en budget
· Layout på lokalen
· Finansieringsmöjligheter
· Marknadsföringsmaterial
· Management utbildning

Layout och utseende

Färdigt inredningskoncept! Vi har ett färdigt inredningsprogram, det ska vara enkelt samtidigt som det ser bra ut och är funktionellt.

Vi hjälper till med skräddarsydda layoutförslag. Utifrån din lokal ser vi till att du får rätt utrustning och att flödet i lokalen blir optimal.

Design och funktionalitet

Att levererar rätt känsla till kunderna är viktigt. Vi har arbetat fram sköna material och tar tillvara på lokalens funktionalitet för att kunna ge medlemmarna den känsla som gör att de trivs på Factor. Vi har nära samarbeten med inredare och arkitekter som ser till att lokalen blir optimal.

Affärsplan

Planen är så gott som klar. Det sista gör vi tillsammans, går igenom planen och anpassar den till din marknad och dina behov.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att veta mer om FFG? Skicka oss då dina uppgifter tillsammans med en kort beskrivning om dig själv. Vi träffas sedan enskilt och ger ytterligare information och en inblick i hur FFG fungerar i praktiken.

Ja, jag är intresserad av att bli licenstagare.

Just nu söker vi Licenstagare på följande orter:
· Stockholm
· Uppsala

Vill du starta på annan ort? Kontakta oss gärna för diskussion